Πακέτο online διαφήμισης: Advertising στα social media και στο Google

product_package_ADΠακέτο online διαφήμισης: Advertising στα social media (facebook, twitter, LinkedIn) και στο Google (Adwords)

Το πακέτο περιλαμβάνει το σχεδιασμό διαφημιστικών εκστρατειών στο Google Adwords και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter και LinkedIn, την παραγωγή διαφημίσεων και την υλοποίηση των εκστρατειών. 

Η διαφήμιση με Google Adwords αποτελεί ένα ισχυρότατο διαφημιστικό εργαλείο που βασίζεται σε λέξεις-κλειδιά που αναζητούν οι χρήστες στο Ίντερνετ. Τα εργαλεία διαφήμισης στο Google, στο facebook και στο LinkedIn παρέχουν πολύ προηγμένες λειτουργίες στόχευσης, έτσι ώστε να προσαρμόζονται βέλτιστα στις ανάγκες του διαφημιζόμενου προϊόντος ή υπηρεσίας και να αυξάνουν την αποτελεσματικότητα (ROI) του διαφημιστικού μηνύματος.

Στο twitter η προβολή γίνεται μέσω promoted tweets, promoted trends και promoted accounts.

Παρέχεται μηνιαίο report για την αποτελεσματικότητα της κάθε διαφήμισης ανά μέσο και αναπροσαρμογή των παραμέτρων για βελτίωση των αποτελεσμάτων.

Υπάρχει η δυνατότητα διαφήμισης της ιστοσελίδας σας μέσω banners και video που θα προβάλλονται σε διαφημιστικά δίκτυα (advertising networks) και social networks, ανάλογα με τη δραστηριότητά σας και το target group σας.

Για περισσότερες πληροφορίες και προσαρμογή στις δικές σας ανάγκες, επικοινωνήστε τώρα μαζί μας!

{jcomments off}

One thought on “Πακέτο online διαφήμισης: Advertising στα social media και στο Google

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

IMPORTANT! To be able to proceed, you need to solve the following simple math (so we know that you are a human) :-)

What is 8 + 7 ?
Please leave these two fields as-is: